Lunch, bullar, studier och Trump …

En skön helg är mot sitt slut …

Igår blev det lunch med Ann-Louise, Annelie och Marianne här i Borås. Trevligt och gott.

Hämtat upp höst och vinterskorna samt mina jackor och lagt undan sommarklänningar och flippisar.

På kvällen ett glas med en gammal kompis som jag inte har sett på 11 -12 år, jösses vad tiden går … och mitt minne när det gäller vissa händelser är verkligen som fisken Doris i ”Hitta Nemo”, otroligt selektivt men jobbigast när jag borde minnas exempelvis en person jag inte minns eller ett namn. Är ett hopplöst fall helt enkelt.

Denna söndag startade med kaffe med Babis och gänget … Vi gick igenom de senaste 24 h nyheter från vår stad, jag fick ta del av något grekiskt recept med köttbullar i buljong och som alltid om något grekiskt talesätt. Det är morgonens återkommande inslag …

Resten av dagen har faktiskt ägnats åt studier …

Imorgon och på tisdag är jag i Göteborg för kursen i psykoterapi, ska bli spännande då det är andra omgången vi nu träffas.

Nicole har bakat bullar och lägenheten genomsyrades av den där underbara doften av nybakat. Hon bakade både med kanel och vanilj var jag självklart ”tvungen” att smaka på en av varje :)

Hon kan hon <3

Vid 17 blev det ett lite avbrott från boken för att se ”The Apprentice” som är historien om en ung Donald Trump och om hur han byggde upp sitt real estate imperium. Helt ok men ingen film man ”måste” se på bio. Tycker att kommande val ska bli så intressant att följa. Känns som att det står 50/50 mellan Trump och Harris eller vad tror du?

Nu sängen <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *