När någon gör något ”märkligt” …

Inte mycket som har hänt denna söndag efter att vi kom hem från Göteborg… Värmefilten min dotter fick av mig i Julklapp används flitigt nu på vintern …

Nu till något lite märkligt. Igår kom nämligen ett meddelande som DM på instagram från en man i Italien som följer mig och som jag definitivt inte känner. Han skriver ofta men jag svarar kanske vårt tionde meddelande med en tack, inget mer.

Igår skickade han mig en bild via instagram på en tatuering han hade gjort dagen innan. Ja, du läser rätt :) Han skrev att även om han inte känner mig och aldrig kommer att träffa mig så ”gillar han mig” och kände helt enkelt för att tatuera mitt namn med den italienska och svenska flaggan. Bilden nedan är den han skickade till mig …

Otroligt märkligt tror jag att vi alla eller åtminstone majoriteten av oss tycker men å andra sidan är det självklart upp till honom själv. Fin kalligrafi på mitt namn iaf :)

Med alla dokumentärer om stalker jag har sett får jag känna mig trygg att personen ifråga bor 2500 km ifrån mig.

Nu är klockan snart ett på natten så buonanotte till er <3

14 thoughts on “När någon gör något ”märkligt” …

  1. Han är besatt av dig !!! , men tror att du på nåt sätt tänker i dina psykologiska banor och är ändå lite intresserad av hans beteende. Hoppas bara han inte går längre i sina stalker tankar.
    Jag gillar också både ditt yttre snygg, sensuell, sexig, klädsmak, design men även ditt innre med både styrka, svaghet, snällhet, tankeverksamhet, intelligens mm mm . Önskar dig en fin dag . Kram George

  2. Hej!
    Kan det inte vara en ”låtsas tatuering” Michela?
    Finns ju tatueringar som går bort med tiden, minns tyvärr inte va de heter men ändå…finns alla sorters människor ibland blir man näst inpå ”mörkrädd” på människors beteende.

    Han behöver ju inte vara ”farlig” typ en stalker som spårar ut, känner du det obehagligt så säg till honom, sätt en gräns och läs av hans svar. Ha nu en fortsatt bra dag/Renèe

    1. Det ska vara en riktig tatuering vilket märks lite av bilden också kan jag tycka men tror definitivt inte att han är farlig på något sätt, inte den minsta orolig men bara lite märkligt att någon väljer att tatuera namnet på en för honom okänd kvinna :)

  3. Snacka om dedikerad karl! 😌 Jag har alltid gillat människor som följer sitt hjärta & sin själs inte röst! Men kanske att jag ändå fascineras av människor som alltid tar saker ett steg längre ☺️ Det här är nog ett steg längre… 😂

  4. Hmm… Ja, märkligt får man nog säga. Eller lite väl överdrivet. Men han kanske tatuerar in allt möjligt så att det där bara är en i mängden, ett infall han fick den dagen? Eller kan det vara en gnuggis? :) Själv tycker jag det där med tatueringar bara har blivit en trend sen länge. Alla har det och då blir det ju inte coolt längre. Vill man vara unik nu, så är det coolare att inte ha det.

    Stalker är ett ord som inte bör användas så lättvindigt, anser jag. Det är aldrig någon som bara visar intresse för en, utan en person som fortsätter fast man upprepade gånger har gjort klart att man inte är intresserad och som inte tar ett nej. Först efter att du har sagt det och bett honom sluta kontakta dig och han ändå väljer att fortsätta, kan han kallas det.

    Jag har upplevt det själv och det är inte kul alls. Då med en kvinnlig stalker. Det började vanligt med kontakt och inviter från hennes håll, men jag var inte intresserad och avböjde vänligt men bestämt när hon inte tog vinken. Då blev hon som helt förbytt – arg och elak, började skriva förolämpande och obehagliga mail, ringa, SMS:a och allt… Kunde helt enkelt inte ta ett nej. Hon blev sen varnad om att någonsin ta kontakt med mig igen. Därefter slutade det äntligen. Så detta beteende har aldrig att göra med kvinnligt och manligt utan är en personlighet som finns i vissa individer, oavsett kön. Därför bör feminister m.m. aldrig utmåla alla män som potentiellt farliga/angripare etc och alla kvinnor som offer. Då det endast bidrar till rädsla hos kvinnor och fördomar/kränkningar mot män. Bättre är att alltid välja goda människor, oavsett kön, ålder, nationalitet och allt sånt. Eftersom bra och dåliga personer finns i alla kategorier.

    1. Du har definitivt rätt i att man inte ska använda ordet ”stalker” fel och bara för att han har tatuerat mitt namn (ingen suddis) så är han ingen stalker bara för det. Känner mig definitivt inte orolig på något sätt då jag ser honom inte som en stalker men bara som någon som fick feeling den dagen :)
      Tror inte heller att det är något bara män är då jag har hört talats om kvinnliga sådana också och vill självklart inte utmåla fenomenet som något som bara män gör. Gällande din egen erfarenhet så är det bra att hon slutade efter att ha fått en varning, alldeles för många fall som inte slutar trots det. Tack för din kommentar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *