Hur du får libidon att öka …

Forskare på Stanford University har gjort en studie på 22 identiska tvillingpar under en period på 8 veckor. Det de ville examinera var hälsoeffekterna av en växtbaserad diet. Det de kom fram till var att en vegetarisk diet är hälsosammare genom att den reducerar kolesterol och insulin nivåerna samtidigt som de sekundära något givna effekterna blev ett längre och hälsosammare liv.

En annan forskare vid namn Gardner har även påpekat att man har i studierna tagit hänsyn till andra genetiska skillnader och levnadsförhållanden vilket även man kan ta del av i Netflix serien ”Du är vad du äter” där man just har jämfört tvillingpar och kosten.

En av aspekterna som förvånade var att libidon ökade markant bland de som just hade ätit en växtbaserad konst. Just denna grupp angav att de kände sig mer ”hot” med en ökning av libidon på 383% (fråga mig inte hur de kom fram till denna procentsats :)

HÄR en av artiklarna.

Forskarna tror att anledningen till en ökad libido kan ha att göra med en förbättring av blodtillförseln till de genitaliska områden tack vore vissa element i den veganska kosten.

Vad jag kommer att äta ikväll?

Som vanligt får du själv tro på forskningen eller inte. Personligen tycker jag bara att det är lite kul att lyfta fram vissa studier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *