Dagen många semmel älskare har längtat efter för att frossa i dessa runda fluffiga och gräddiga svenska klassiker med gott samvete för visst ska vi ta tillfällen som finns för att fira?
Personligen älskar jag kardemumma bullen man använder för att göra semlorna mer än själva semla men en gång om året kan jag offra mig :)
När jag tog en kaffe efter träningen imorse kunde jag dock inte låta bli att fota de på Kafé Orion som enligt mig har de godaste då det är tyngd i de. Bullen de använder är inte bara luft som på många andra ställen… Frågade Tania som jobbar där hur många de bakar ca just idag och de säljer mellan 2500-2800 semlor!!!
Och vad tror ni väntade på jobbet idag? Semlor så klart :)
På Kafé Orion har de mini, mellan och stora vilket jag tycker är perfekt då en mini is good enough for me <3 Kanske att jag tar svängen förbi de efter jobbet :)
Min dotter firar också fettisdagen såg jag på hennes instagram. Hemma hos oss med kompisen Tindra innan jobbet.
Klockren :)
Ska de vara klassiska med mandelmassa eller föredrar du de nyare varianterna med nutella eller vanilj?