Tapas och mammor/döttrar …

Har haft en väldigt trevlig lördag med två promenader, en själv och en med min väninna Ann-Louise så fick ihop 13,5 km idag vilket är helt ok :)

Kvällen började sedan med ett glas bubbel på Vinci med min väninna Linda, Anna och två andra kvinnor som jag inte tidigare har träffat. Härliga kvinnor som delade med sig om det där ”nuläge” i livet med den nyfikenhet man ofta har gällande vad som väntar och vad man önskar ska ske i livet.

Det är nämligen inte alltid bara tonåringar som sitter med sådana funderingar kring framtiden. Även vi kvinnor och män i medelåldern kan ha sådana tankar framförallt efter en separation när man befinner sig i en ny, något främmande situation eller av den enkla anledningar att vi är förhoppningsvis ”mitt i livet”.

Lämnade dessa 4 kvinnor för att möta upp min dotter, Tilda och Linn som hade bokat bord på Babbel åt sig själva tillsammans med oss mammor. 3 mammor och 3 tonårsdöttrar som njöt av tapas och varandras sällskap <3

Så goda tapasrätter … Jag beställde baconlindade dadlar samt calamaris, ett val jag ej ångrar …

Ungdomarna gick sedan vidare medan jag själv befinner mig nu i sängen med Molly bredvid mig. Otroligt skönt just nu att vara där jag är :)

Tack alla för en mysig kväll och så härligt med unga kvinnor och medelålderskvinnor som vågar vara sig själva …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *