Berrettini i Wimbledon final …

När jag var liten och vi åkte med familjen till Sverige 3 veckor på sommarlovet satt alltid morfar och jag i vardagsrummet i stugan (jag satt ofta i gungstolen) och tittade gemensamt på Wimbledon och Roland Garros. Minns att mina favoriter de sista åren var Emilio Sanchez och André Agassi så det har passerat några år sedan våra mysiga tennis eftermiddagar när övriga satt ute i solen och vi inne med vår tennis.

Nu är det en italienare i Wimbledon final vilket är rätt så historiskt. Han heter Matteo Berrettini och kunde inte annat än att titta på när han överlägset vann semifinalen igår eftermiddag. På söndag är det alltså både Wimbledon final och EM final för mitt hemland Italien <3 Redan nervös även om det är redan en stor prestation att komma till final vilket inte ska glömmas.

Matteo frågade under en intervju om han skulle svara på spanska eller engelska på de frågor som han skulle besvara. Min syster svarade i en kommentar ”han behöver inte ens prata” vilket fick mig att skratta då jag instämmer helt. Castellari syskonen rakar tycka båda att han är jäkligt snygg också :)

Se gårdagens intervju HÄR och är du inte intresserad av tennis titta bara för att njuta av hans leende :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *