Nu tar jag sommarledigt från bloggen …

Har länge funderat om jag ska fortsätta blogga och nu har jag bestämt mig för en sommarpaus.

I september ska jag börja en 2 årig kurs i psykoterapi samtidigt som jag jobbar och all fokus och fritid ska gå till just det.

Läsa kurslitteratur, andra böcker samt bli bättre på engelska då jag kanske i framtiden kan och vill jobba extra även online. Har som sagt annat att fokusera på och så känner jag att jag inte bloggar om det mest privata, om det roliga och det tråkiga, jag bloggar inte om recept och inte heller om träning vilket gör bloggen lite platt.

Börjar helt enkelt med en liten sommarpaus med några sporadiska inlägg lite då och då men självklart finns jag på instagram @michelacastellari

Önskar er alla en underbar sommar <3

20 thoughts on “Nu tar jag sommarledigt från bloggen …

 1. Hej Michela jag önskar dig en härlig sommar med många härliga sköna underbara upplevelser Mmm ta hand om dig men det vet jag ju att du gör på alla sätt !!! Lycka till med kursen i höst och man kanske kunde gå hos dig senare om man fick något typ av psykbryt 😉

  Kramar från mig ❤️

 2. Finaste och förutom det verkar du vara så otroligt trevlig och omtänksam.
  Lycka till med utbildningen och hoppas på uppdateringar här i bloggen trots ditt sommarlov från den.

 3. NEJ! Du får bara inte sluta blogga! Din är en av de få jag läser men förstår att du måste prioritera. Hoppas du kommer tillbaka efter sommaren om inte under sommaren. Njut av den!

 4. Hej!
  Jag har följt din blogg i många år och sett fram emot att få se ett nytt inlägg. Det har varit intressant och många gånger har dina inlägg gett mig bra tips och ett gott skratt.
  Det är ok att du tar semester men jag hoppas du återkommer och delar med dig av dina upplevelser och vardagliga händelser.
  Jag kommer iaf sakna dina ord i din blogg.

  Vänlig hälsning

  1. Det här den här typen av kommentar som gör att jag inte kommer att sluta för även om jag inte tjänar några pengar på bloggen så har den i många år varit en liten del av mitt liv. Jag berättar väldigt lite men det kanske är ok ändå <3

 5. Trevlig sommar & lycka till med kursen:)
  Jag följer dig på insta, så jag kan kikar där:)
  mvh Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *