En salig blandning …

Midsommarafton är det nog framförallt blommiga eller vita klänningar som är de mest klassiska men vad tycker ni om rött vid andra tillfällen? Jag älskar röda klänningar och den här hoppas jag inviga snart <3

Hade ni en trevlig midsommarhelg? Om midsommarafton bjöd på riktigt sommarväder så kom regnet på midsommardagen vilket var ändå bättre än viceversa …

Min dotter åkte med vänner till Smögen med övernattning i bilen :) Vill också göra det som ett litet äventyr :) Medan min dotter festade på Sea Lodge var jag och min väninna Theresa hos ett par vänner till henne där mannen är italienare. Vilka underbara människor och vilket underbart par <3

Så otroligt gott och det är guanciale och inte bacon i pastan, stor skillnad i smaken …

Zucchini, guanciale, lite saffran, parmesanost och pasta, mums på det.

Fick se på bilder från deras hem i Italien och kände det där ”vill också” :) Såg sådär mysigt ut och när de pratade om deras kvällar på gården med grannar som kommer och går kände jag en sådan otrolig längtan över det där sociala enkla livet som inte är likadan här i Sverige.

Utomlands är det så enkelt att bara träffas för ett glas, en kaffe eller vad det nu är. Det kostar lite, vädret bjuder sällan på regn och det blir sådär kravlöst ut. Njöt av berättelserna, av beskrivningarna på hans italienska föräldrar med en modemedveten 86årig mamma som har koll … Fick även berättat hur de träffades som unga på en semester på Cypern och hur han fick kämpa lite för att vinna hennes hjärta. Otroligt älskvärda människor <3

Idag har jag istället knappast lämnat min lägenhet. Då räntorna är höga och därmed boendekostnaderna alldeles för höga så har vi här hemma kommit på det ultimata extra jobbet, dags förMolly att bidra lite. Hon gör ju inget förutom att fälla och vara sådär gosig som bara hon kan vara <3

Vi la tre små skålar med mat bakom lapparna så fick hon tipsa om hur morgondagens match Italien- Kroatien kommer att sluta. Hon tror på oavgjort så vinner ni tack vore henne så kräver hon 20% av vinsten :)

Vår nya Nostradamus <3

Frågan är: litar ni på Molly? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *