Håret är redo för sommaren …

Hemkommen efter ett besök hos Antonio Axu <3

Som alltid är jag så otroligt nöjd …

Hårsvallet är redo för sommaren oavsett vad sommaren kommer att bjuda på.

Har ni förresten inte tidigare varit så rekommenderar jag att boka en tid för klippning eller färgning hos Antonio. Minns en fd kund (från butiken) som åkte dit 2 ggr om året för att just fixa håret och att åka till Stockholm för detta är redan det ett fantastiskt betyg för hur duktig han är.

Har du inte redan testat så rekommenderar jag dig att just köpa hans produkter. Jag och Nicole har stylingsprayen, värmeskyddet, moussen för mer volym och så schampo och balsam i den rosa serien som just är för frizzy hår vilket vi båda har …

Kolla in hans hemsida HÄR då han har erbjudande på vissa produkter för tillfället.

TACK Antonio för den här gången, nu ska denna blondin klara sig i några månader <3

One thought on “Håret är redo för sommaren …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *