Att älska hösten men längta till solen …

Jag ä l sk a r hösten när det finns en acceptans för att stänga in sig i hemmet med en bra film, lite vin, tända ljus och en gosig filt på fötterna .

Kanske beror min kärlek till hösten att jag själv är född i november, kanske för att den inte är så krävande i sitt jämförande med vad andra gör eller så är det bara för att jag gillar denna säsong precis för att den är allt detta och lite till.

DOCK hade jag gärna velat se fram emot en resa till solen i januari/februari eller mars, de tråkigaste månaderna på året om man frågar mig och just då jag gärna skulle åka till en kritvit strand, ljus turkost vatten, en hängmatta på stranden, sol, en pocketbok att njuta av från en solstol och självklart en fräsch paraplydrink med vattenmelon och en massa is.

Vet inte om ni som är i min ålder känner igen er i att jag inte längre är så noga med att pressa i solen. Vissa saker (som solbrännan) är inte längre viktiga tillsammans med det där tråkiga medvetandet om att solen är skadlig för huden.

Satt och drömde mig bort och funderade var jag skulle vilja möta solen och tror att mitt val skulle vara Bali då jag inte har varit där tidigare … Vart hade du velat tillbringa 1-2 veckor nu när vintern är snart här?

Något som dock ska bli otroligt mysigt är att åka till min hemstad Bologna om en vecka och umgås med min syster och syskonbarn. Inget tropiskt värme men en annan typ av värme <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *