AW i Göteborg och middag på Köket …

I fredags tog jag bussen till Göteborg vid 17 tiden för att ca en timma senare möta upp min väninna Linda för en liten AW på nya Hotel Draken.

När jag satt där på buss 100 och tittade ut kom jag på att jag har på min Bucket List att åka på en Greyhound buss i USA och då ska det vara över natten för att få riktigt den där känslan :)

Jag är rätt så dålig på det där med att ta bilder men om jag åker någon mer gång till hotellet ska jag se till att fota betydligt mer.

Vi åkte till baren vid våning 33 och båda kände direkt lock för öronen när hissen snabbt tog oss upp. Mycket folk men di hade turen att två kvinnor skulle gå så vi fick deras stolar vid baren. Bubbel och råbiff och den var riktigt god.

Vid 23 lämnade vi Draken för att åka hem till Lindas nya lägenhet. Hon har köpt en underbar söt sådan i just Göteborg så vi köpte med oss chips och bara pratade om livet fram till ca 1.30.

När vi vaknade igår tog vi en kaffe hemma för att sedan åka ner till stan. Vi gick till en mysig inredningsbutik och till Two Angels men bara titta …

Vi gick vidare till NK och när vi kom upp från första rulltrappan så spelades Julmusik och Julen mötte oss i Newports pop up butik.

Mycket folk på stan och mer lär det bli för varje helg fram till Jul…

Åkte till Borås vid 13 tiden för att lämna igen vid 19 då min sotter och några av hennes vänner skulle ha Halloween middag med sen utgång.

Mötte därför upp Theresa och Ann-louise på Köket och blev kvar där till 1 innan jag vågade mig hem :)

Det här mötte mig när jag stod framför vår dörr :I

De var inte kvar så ställde mig och plockade undan allt och hon uppskattade det verkligen :)

Idag ska jag inte göra något alls. Ätit middag och druckit bubbel/vin (inte mycket förvisso) torsdag fredag och lördag och alla tre dagarna har jag somnat efter 2 så min söndag ska tillbringas främst i min säng med serier …

Bara ha en sådan skön söndag där jag varvar mellan soffan och sängen tror jag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *