Ölgruppen klubbar igenom en ny träff …

Igår eftermiddag på vår lilla ICA i stan mötte jag en bekant som skulle fixa middag för några vänner då de tillhör en order och kom på att jag också skulle på middag med två väninnor.

Vi har kallat oss för ölgruppen då det är kanske inte öl som vi förknippas i första hand med och därför har denna dryck fått bli vårt tema för middagarna. Vi bjuder varandra på middag hemma hos varandra typ 1 gång vart tredje månad och med den lilla traditionen så har vi kanske också skapat en liten mini order. En unik sådan och definitivt exklusiv sådan då den består av enbart tre medlemmar :)

Vackra, drivna kvinnor med ett stort hjärta <3

Igår var vi hemma hos Ann-Louise som har en helt ljuvlig lägenhet där inredningen går i underbara toner av grönt, så smakfullt och elegant <3

Lite plock till ölen, gulasch soppa och vin och kaffe och äppelpaj … hur smaskigt och gott som helst och så lyxigt att få sätta sig vid dukat bord en ”vanlig” torsdag kväll.

Och ölgruppen träffas åter i slutet på januari hemma hos mig och då kommer ölen jag bjuder på att självklart komma från Italien.

Även om vi bokar våra träffar långt fram i tiden så är vår erfarenhet att då blir dessa träffar av istället för att ”vi hörs om det”. Nix, almanackan ska fram direkt och en dag bokas. Nu jobb och ikväll Göteborg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *