Listan över ställen kvinnor vägrar att gå till vid en första dejt …

Ibland undrar man på vad som gör att vissa saker på sociala medier blir mer virala än andra men då jag en gång i tiden tyckte att det var intressant med vilka egenskaper vi värderar högt gällande val av partner (skrev en uppsats i psykologi om detta) så har någon istället (om så även ovetenskapligt) tagit fram en lista över ställen där de tillfrågade tjejer/kvinnor inte vill gå till när det blir bjudna på en första dejt.

Det ska tilläggas att listan kommer från USA så vissa kulturella skillnader kan finnas i valen om inte annat för att vi inte ens har alla dessa ställen.

Kan förstå att man inte vill trycka i sig Buffalo wild wings första gången man träffar någon av samma anledning till att man kanske inte skulle vilja bjuda eller bli bjuden på tacos :) Att vägra är dock ett starkt ord för ärligt, OM Kevin Costner hade frågat så hade jag nog tackat ja oavsett ställe …. eller?

Vilka ställe hade du velat lägga till på listan (vi kan väl göra en svensk sådan) och var/vad tycker du själv skulle vara en bra idé till den där första dejten? Själv tycker jag nog att ett glas ute på något trevligt och enkelt ställe är precis lagom för att känna om något känns. En middag kan bli för lång tid om man snabbt känner ett ointresse, en kaffe känns lite tråkigt och ett biobesök är lite för tyst för att lära känna varandra? Å andra sidan är även en varm choklad på ett mysigt kafé en vintrig eller höstlig eftermiddag inget att förkasta …

Personligen är jag i en ”icke dejtande” fas just nu men vem vet? Det kanske går över :)

2 thoughts on “Listan över ställen kvinnor vägrar att gå till vid en första dejt …

  1. Dans i alla former. Då hade jag nog ställt in dejten. Ett glas eller en kopp kaffe på ett mysigt ställe skulle vara utmärkt!

    1. Ja, skulle inte heller vilja gå på dans på en första dejt och nog inte heller efter flera … En vän lärde mig ballongdansen och det fick räcka då vi visade upp detta för min dotter som bara skakade på sitt huvud medan vi själva tyckte att det var otroligt roligt :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *