Magnetröntgen, hur upplever du den?

Igår eftermiddag var det dags för magnetröntgen på Carlanderska då jag har ofta och fortfarande väldigt ont i mina ben … För 4 år sedan gjordes MR på ländryggen men nu blev det låren. Märkligt nog gör det oftast mer ont när jag ska lägga mig vilket självklart inte underlättar min sömn.

Har du gjort en MR så vet du att man kan lätt få lite cellskräck och vissa behöver kanske lite lugnande men jag somnade nästan :) så inget lugnande behövdes i mitt fall.

Trevlig personal som noggrant förklarade själva proceduren och så fick jag det där lilla sticket i armen där de sedan sprutade in kontrastvätskan som används för att öka kontrasten hos strukturer eller vätskor i kroppen.

Nu ska jag boka tid med läkaren som får om en vecka berätta om man kunde se orsaken till min smärta eller om jag tillhör en av de fallen som kanske får leva med någon kronisk smärta som kommer och går …

Efteråt blev det ett glas och middag på alltid trevliga Hotel Pigalle.

Hemma i småstaden vid 23 och visst har vår lilla stad sin charm när solen skiner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *