En liten påminnelse om det vi kvinnor sällan pratar om … TVT operationen

Idag var jag på ett ställe där en kvinna vid stolen bredvid vände sig mot mig och sa ”jag vill verkligen tacka dig för du förändrade mitt liv”. Tittade lite förvånande och fundersamt för vad kunde jag ha gjort för att påverka denna vackra kvinna?

Hon såg förvåningen i mitt ansiktsuttryck och berättade att hon hade gjort en TVT operation tack vore att jag själv hade pratat om det både i bloggen, i radion och även i vissa tidningar. Det är nämligen inget man kanske delar med sig av, det är liksom inte riktigt spännande att berätta att man lider av urinläckage, många kanske tror att det hör bara till att ha det problemet efter en förlossning , att vi bara måste acceptera att leva med det. ICKE!

Hon berättade att hon var på väg att sälja sin häst pga. att hon inte längre kunde rida men efter sin TVT operation så har hon fått sitt liv tillbaka och kan både rida, springa och hoppa. Till dig, tack snälla för att du berättade, blev verkligen glad <3

Just därför vill jag åter uppmärksamma det som drabbar många kvinnor efter att ha fött barn och nej, allt går inte att fixa genom några knipövningar, en TVT operation kan verkligen förändra det som gör att ditt liv blir begränsad.

HÄR kan du läsa om det inlägget jag skrev när jag hade opererats för detta i Stockholm i oktober 2018 och HÄR kan du läsa artikeln som Expressen sedan publicerade kring detta.

Operationen tog ca 20 min från det jag satte mig i stolen tills jag satt i väntrummet igen med en kopp kaffe :)

Prata om det, tipsa om denna operation om det är just urinläckage du eller någon väninna lider av och vänta inte …

Med tanke på mitt tidigare inlägg så är kanske inte sådana inlägg som gör att man får 5000 nya följare men så mycket mer värt att få höra av henne idag att lilla jag hade genom att dela med mig av min erfarenhet/problem hjälpt henne att göra samma. I DET finns det största värdet i sociala medier <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *