Lite blandat …

Igår kväll åkte jag till Göteborg för att hälsa på en vän som var på besök från Stockholm. Vi hade nog inte setts på 6-7 år och bara att inse, igen, att åren går alldeles för fort … Trevligt att vi en gång sågs även i New York vilket dock min dotter tyckte var lite mindre roligt …

Jeans, t-shirt från Anine Bing och skinnjacka. Casual men lite rockig :)

Idag har Jimmy från Ruta7H varit här och putsat fönstren och det är en sådan härlig känsla att de är rena inför sensommaren/hösten.

Pickesjön och så tittade jag färdigt på en serie på Netflix som heter ”Painkiller” baserad på verkliga händelser. Hade sett en annan dokumentär om samma ämne och båda är bra och intressanta då de belyser att ”money talks” även när det gäller människors hälsa.

Skulle det regna så fick du där ett tips men så måste du även se ”The thai Cave rescue” som jag har tidigare rekommenderat. Verklighetsbaserat och visar människans fina hjärtan och vilja att hjälpa varandra <3

Nu till en fråga till er som har opererat sig för åderbrock. Jag har bara några få synliga men efter att ha undersökt benen med ultraljud tyckte läkaren att det fanns anledning till behandling så har fått en tid i början på september för detta. Han berättade att han går in med kanyler i benen (tror jag att han sa :) och att då hela benet ska behandlas (båda) kommer jag att se blåslagen ut i kanske tom. i några månader. Någon av er som har gjort detta? Han sa att det känns innan lokalbedövningen värker och att det gör även ont ett tag efteråt så lite nyfiken över andras erfarenheter även om jag är väl medveten att alla reagerar olika.

One thought on “Lite blandat …

  1. Ja, du har rätt :) eller en blandning mellan Chris Hemsworth och Brad Pitt som någon skrev :)
    Ja, jag menar Harry, haha! Döpte bara om honom lite snabbt :)
    Måste googla fram någon bild på Mick …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *