Det bästa med svensk sommar är …

Läste någonstans att ”det bästa med svensk sommar är att vi inte märker när hösten börjar”. Haha!

I år är det definitivt så. Min dotter är i Grekland och är så glad för hennes skull. De har en lugn semester med sol och bad och får erkänna att jag hade nog själv gärna åkt på en liten resa till solen för just nu känner jag att kroppen behöver lite D vitamin. 4 soliga dagar i Marbella är kanske mer än vad andra har fått under juli månad men känner att det är alldeles för lite.

Hade liksom hellre legat här för även om jag tycker att hösten är min favoritårstid vill jag gärna ha hunnit tröttna på solen vilket jag inte har i dagsläge gjort av helt naturliga skäl.

Ska sommarklänningarna redan läggas undan?

Idag bjöd jag mor på lunch på Orangeriet för hon har minsann haft sol i 3 månader då hon har varit hos min syster för att hjälpa henne med barnen som har långa sommarlov i Italien.

Nu är det dags för hårinpackning och kanske en liten klunk sambuca :) Jag har mina små laster :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *