Undersökningarnas dag …

Dagen har gått i undersökningarnas tecken … men först mötte jag upp Johanna för en kaffe men vi båda anlände till Espresso House blöta och lite frusna. Jösses vilket väder, spöregn och så har det blåst mycket vilket gör att det går inte ens att skydda sig mot regnet.

Den stunden med en varm latte inomhus var guld värd. Otroligt trevligt att träffa Johanna som jag inte har sett sedan de helt fantastiska dagen i juni då hon bjöd in på 50 årsfest och bröllop (överraskning). En helt underbar dag som blev känslosam även för mig då mitt cyniska hjärta älskar ändå det där med kärlek och att människor får faktiskt uppleva det och väljer att investera i varandra.

Två blöta troll :)

Efter kaffet gick jag till Kärlkliniken där min försäkring hade fixat en tid till mig.Troligtvis kommer de att gå in med kanyler i benen och bränna några kärl, det lät otroligt mysigt när han förklarade själva ingreppet … not!

Därifrån till Carlanderska och när jag kom dit hade jag riktigt svintohår något som störde mig lite då jag visste att läkaren som skulle undersöka mig är både otroligt trevlig och snygg. Ni vet … känslan att gå in till hans mottagning, dränkt som en blöt katt med håret åt alla håll och kanter är inte riktigt det jag önskade. Jag var hos honom redan för 4 år sedan pga. det jag trodde var en inflammation i benen men den har inte gått över så jag ska magnetröntgas på just det specifika området.

Många undersökningar idag men så skönt att ha gjort de första besöken. På fredag ska jag även ta de årliga blodproven för att ha koll på mitt högra blodtryck som jag medicineras för så mycket sådant just nu :)

Nu ska jag dock fira kattens dag med att ligga och gosa med Molly <3 Önskar er en mysig kväll och en kanske extra mysig sådan med tanke på mitt tidigare inlägg <3

2 thoughts on “Undersökningarnas dag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *