Några smink produkter …

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Bangerheads

Alla de som känner mig vet att jag sällan sminkar mig då jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra och tycker nog att det sällan blir bättre.

Foundation (från Sensai eller Chanel) har jag dock ofta och när jag vill ha lite smink så använder jag en ögonpenna i en mörk guldig nyans (Make up Store), concelear (från Seansai) lite ögonskugga (från Yves Saint Laurent) och läppglans (från Chanel).

Ögonskuggan är i de allra perfekta nyanserna när man bara vill ha något diskret på ögonlocken.

På bilderna nedan har jag bara lite foundation och lite ögonskugga och ja, färgen på ansiktet visar att jag hade fått lite sol den dagen :)

Jag är verkligen inte duktig på det där med smink så håller mig till några få produkter där några av de finner du HÄR.

Fördelen med mig är att jag inte är den tjejen/kvinnan som tar 1 h på sig för att fixa till sig, jag är klar (ombytt och sminkad) på 10 minuter. Nackdelen är att jag inte är den som får till det där lilla extra som vissa verkligen är så duktiga att framhäva.

2 thoughts on “Några smink produkter …

  1. Hej!
    Tyckte det läppglanset såg fint ut! Vad är det för nummer🤗?
    Tack för fin blogg!
    Kram Nettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *