Strand eller pool?

Att vi människor har olika preferenser vet vi sedan länge men när jag var på stranden i Marbella tänkte jag just att även där finns nog 2 kategorier (och självklart några både och människor): de som föredrar att ligga på stranden och de som föredrar att ligga vid poolen.

Även om jag gillar exempelvis Trocadero för sina sköna solstolar och den fina miljön så är jag trots detta en riktig pool människa. På stranden är det svårt att skydda sig från solen då man kan inte dra de där berömda solstolarna för långt om man nu inte vill riskera att de som hyr bredvid irriterar sig över att man kommer för nära och så ogillar jag att bada i havet då sanden fastnar för att inte tala om att sanden kan verkligen vara sådär jobbig varm …

Nejdå mina vänner jag älskar en pool med fina parasoller och sköna solstolar. Gärna en bar i närheten så att jag kan köpa något att dricka och självklart ska poolen vara fräsch, varm och utan barn. Haha! Många önskemål har jag allt. En vän som äger ett hus vid kusten var alltid förundrad och lite smått irriterad över att jag inte uppskattade poolen där men den var för kall och för djup så där badade jag aldrig … Inte lätt att göra den här donnan nöjd :)

Så vem är du Team Strand eller Team Pool?

Just I dagsläge när det regnar här i Sverige hade jag kanske inte varit så kräsen :) men alltid kul att höra hur olika eller lika vi är <3

Vet du vad jag hade velat ha om jag hade haft en liten stuga? En hammock för det hade mina morföräldrar och jösses vad skönt det var att ligga i skuggan i den och läsa… <3

8 thoughts on “Strand eller pool?

 1. Lätt att jag är ”Team Strand” med förutsättningen att det finns närhet till bar☺️ Att bränna fötterna i sanden hör till… men känslan av att kyla ner sig i havet, lägga sig å torka medans man avnjuter kyld dryck slår alla poolområden i världen😅

  1. Ja, att bränna fötterna är inte någon höjdare och inte heller att gå i sant när de är blöta tycker jag :) Det är verkligen så olika vad man tycker är bäst :) Även om jag kan ligga på stranden ett par dagar så är en skön och fin pool mer min grej …

 2. Älskar att ligga på stranden i sköna solstolar, ofta finns det en gång ner till vattnet när man är utomlands så att man slipper bränna fötterna. Badar gärna i poolen när jag är tillbaka på hotellet.

  1. Exakt, man behöver inte välja och göra både och …
   Nu hade jag som sagt inte varit så kräsen och valt vilket som med tanke på vädret här i Sverige :)
   Min åsikt är nog också att på stranden är det svårare att ta skydd i skuggan och nu när att sola inte längre är en prioritering föredrar jag alternativet poolen :)

 3. Hej
  Pool är ok och bra ifall de blåser för mycket vid vattnet men havet är favvo visst jag gillar ej sand på fötterna som fastnar efter badet men jag tar med mej en tom flaska till vattnet och fyller den och sköljer av fötterna när jag är tillbaka till solstolen så är det löst, förr fanns de plastbaljor på vissa stränder vid solstolen, kanske gör de fortfarande
  Ha en fin dag
  Kram

 4. Bägge alternativen är ju det bästa..
  Börja vid havet..känna sanden mellan tårna saltvattnet svida i ögonen o sen avnjuta sen em vid poolen.. Bästa från två världar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *