Tre tips för regniga dagar …

Imorse när jag gick upp spöregnade det medan nu är det för tillfälle uppehåll. Tog bara på mig luvtröja, jeans och min dotters väst för att faktiskt gå och sola solarium en gång innan morgondagens resa till solen och sedan lite ego fix.

Hade de förresten inte varnat för en varm svensk sommar som skulle likna den vi hade 2018? Om det är så otroligt svårt att ge en väderprognos så kanske de inte borde låta så säkra? Tänker på alla de familjer med mindre barn som kanske har hyrt en stuga vid kusten för dyra pengar och som nu måste försöka aktivera barnen på andra sätt. Har sparat för detta och semestern regnar bokstavligen bort …

Självklart är det tråkigt för oss alla men för min del som inte ens tar ut all min semester nu är detta ändå ok och så får jag 4 soliga dagar den här veckan vilket känns skönt.

Nu ska jag packa lite inför min lilla resa till Marbella imorgon och då jag endast ska ha en kabinväska gäller det att begränsa mig och tänka smart. Packning, tvätta håret och bio även ikväll. Har fått instruktionen att ha på mig något rosa så du kanske kan gissa vilken film det blir. Ska även se den på söndag med en annan väninna men älskar bio <3

Då vädret inte riktigt bjuder på somriga kvällar så har jag två tips (flera har jag givit tidigare i bloggen) till dig som vill ha något att titta på. Brittiska kriminaldrama ”Accused”, trailer HÄR har kommit ut med sitt första avsnitt och den är verkligen väldigt bra så som många brittiska kriminalare är och är du istället sugen på bara en bra dokumentär om fridykare, kärleken till vattnet men även en kärlek mellan två personer som verkligen varar ”tills döden skiljer oss åt” måste du bara se ”The deepest breath” på Netflix, trailer HÄR. Kunde inte annat än att gråta lite för att den är så vacker. Glöm dock inte heller ”The thai Cave rescue” på Netflix som jag har tipsat dig tidigare om, har nog tittat på den 3 ggr :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *