När jag väljer blommor …

Personligen brukar jag inte fastna för klänningar med blommor då jag är lite känslig när det gäller vissa print men självklart innebär detta inte att jag bara har enfärgade kläder på mig.

Ibland händer det att jag hittar den där klänningen med blommor som jag faller för <3

Gillar modellen på klänningen, materialet och … blommorna <3

Nu är det bara att hoppas att värmen och solen kommer tillbaka så att vi får åter ta på oss somriga svala klänningar. Är dock inte avundsjuk på temperaturen de kommer snart att ha (och redan har) i Italien, Frankrike, Grekland och Spanien där upp till 42 grader väntas i mitt hemland. Då föredrar jag nog det vädret vi har i Borås just nu får jag nog erkänna …

Nicole är ute på middag efter att ha jobbat till 21 och själv har jag nu intagit sängen … Sista dagen på jobbet imorgon och sedan väntar 2 veckors semester <3

2 thoughts on “När jag väljer blommor …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *