En dag i London …

Igår var det en delvis regnig dag så de flesta Wimbledon matcherna fick avbrytas pga. detta. Mina tankar till alla de som köade i 7-8 timmar för att inte ens komma in :) Fy vad tråkigt det måste vara …

Nåväl igår blev det istället att strosa lite i London, i denna helt fantastiska stad där man alltid kan upptäcka något nytt, vilket jag dock inte gjorde :)

Om håret ser ruffsigt ut så ser du alldeles utmärkt :) Utan plattång i regn och blåst så är det en mirakel att det ändå ser ut så här, haha!

London Eye var jag med Nicole för några år sedan och många turistattraktioner gör åtminstone jag en gång och så är jag nöjd.

Då jag hade tänkt vara på Wimbledon även på tisdagen så hade jag inte bokat något och vi alla vet är att London besöks av många turister vilket gör att planering är ibland bra när man vet vad man ska göra. Att komma in lite spontant på Westminster Abbey gick inte men då får man en anledning att planera in detta vid nästa besök.

Lite kultur skadar dock aldrig att få när man är här. Gratis inträde på British Museum (kan vara bra att veta) så som kultur borde vara för att locka människor att ta del av delar av världens historia.

Om jag får lov att skämta vilket jag självklart får så hade dessa gjort sig nog bra på Tinder men de på bilden efter hade nog lockat färre trots att det är insidan som räknas :)

Ska ni dit är nog mitt råd att göra det som första aktivitet på dagen så att man inte redan är trött. Det är stort och vill man gå igenom det mesta så tar det tid …

En av mina favoritcitat lyder ”även en trasig klocka går rätt två gånger om dagen” och apropå ”klockor” är kanske Big Ben den mest berömda?

Självklart ett snabbt besök på Covent Garden som jag gillar alltid att besöka när jag är i London ….

Att jag gillar marshmallows blev jag åter påmind om här för de vita du ser på bilden nedan trodde jag under en sekund var just marshmallows, haha! Att kyrkan vill lura sådana som mig och få mig att tro på något annat än sanningen …

Nu ska jag inte tråka ut mer med bilder från byggnader som ni redan har nog sett då London är en stad som många kanske har besökt och då mer än en gång.

Nu är jag på Gatwick och ska strosa runt lite här för att sedan mellanlanda i Frankfurt, stanna där i 3 timmar och landa på Landvetter ikväll med en gullig dotter som hämtar mig.

Två heldagar i London med många steg och många intryck gör att jag känner mignöjd med min resa men otroligt skönt med en hel ledig dag imorgon innan Malmö väntar på fredag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *