The Barbie Malibu DreamHouse …

Snart kommer den omtalande Barbie filmen med Margot Robbie och Ryan Gosling på bioduken och självklart vill jag se den då allt kommer att vara sådär klyschigt rosa, och klyschigt på troligtvis många andra sett men att få se den ikoniska Barbie i levande form går ju liksom inte att missa.

När jag var barn lekte jag mer cowboy än med Barbie men hade ändå en period då jag älskade denna alldeles för perfekta docka och minns som igår en klänning jag hade till henne som var i en ljusblå/grå nyans med volanger på. Alla Barbie älskare kan glädjas över kommande filmen men även över det boende du kan hyra för att leva just Barbie och Ken livet i några dagar.

Nu har the Barbie Malibu House kommit till Airbnb och tänkte ge dig därför en liten glimt på det här huset.

Tänk dig att hyra den bara över en långhelg och göra av vistelsen en liten rolig happening …En rosa tjejhelg? En Barbie och Ken helg?

Du får söka bostaden på Airbnb om du är intresserad av detta annorlunda boende …

2 thoughts on “The Barbie Malibu DreamHouse …

  1. Vi delar sovrum (skulle nog gärna ha eget), gillar kallt sovrum och min make varmt. Vi har absolut båda vårt eget täcke, jag har ett tunnt och svalt täcke och min man ett tjockt varmt. Har en del vänner som har separata sovrum pga att en snarkar, inte så kul att ligga vaken och lyssna på det.

    1. Det finns många bra anledningar till att just ha separata sovrum där du nämner just några av de som som 20åring och inte van att se det i Italien tyckte jag att det var oerhört märkligt :)
      Har bara varit sambo en enda gång så har inte så många egna erfarenheter men just med tanke på att jag är singel och gillar att ha min egna lägenhet så är det nog prov att att eget sovrum kanske ändå är en kompromiss om jag skulle bli sambo en dag :)
      Tack för din kommentar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *