En mysig torsdag kväll …

Från och med nu har jag semester då jag är just ledig nästa vecka. Först Wimbledon och sedan Malmö med två kollegor. Vilken vecka! Vissa kanske tror att jag har det där sommarlovet som lärare har och som jag har haft men på Vuxenutbildningen har man som lärare vanlig feriesemester vilket dock känns helt ok för min del…

Oavsett semester var igår en molnigare dag här i småstaden med stundtals regn med vad gör det efter de varma och soliga dagar vi har fått? Lite regn och några moln är nog mer än välkomna så länge det vackra sommarvädret kommer tillbaka <3

Igår vid 18 mötte jag upp Louise som jag lärde känna som tonåring (hon var nog runt 17-18 år) då vi bodde i samma hus mitt i stan. Hon var ofta hemma hos oss då Nicole var nyfödd och fick i Louise en extra person som gärna tog hand och lekte med henne.

Idag är hon 35 och har två fantastiska söner så tiden går kan jag åter konstatera <3

Först tog vi ett glas på Townhouse dit även Nicole kom förbi för en snabb ”hej och hejdå”. Hon skulle träffa någon kompis …

Efteråt gick vi till Åsbågatan 1 som har, likt Vinci och Viskan, sin uteservering mot Viskan och det var bara sådär mysigt att sitta och prata.

Mötte några välkända ansikten som också satt där och njöt av en trevlig torsdag kväll i Borås … Två av de är jag övertygad plingade på min dörr och sjöng vid 3 på natten för 3 helger sedan men de nekade. Öppnade inte av den anledning att jag var nyvaken och utan linser men nästa gång ska jag allt se till att de kommer in och fortsätter sin serenata… då kan de nämligen inte neka :)

Vi fick sällskap vid vårt bord och otroligt trevligt att sitta och bara prata gamla minnen och får bara bekräftat att vissa människor har alltid en speciell plats i mitt lilla hjärta.

Och bara för att det är kul med gamla kort så är detta nedan från 2009 … Jag var helt enkelt 38 och Louise 21?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *