Lyxen av denna plats i närheten …

Bilden nedan från Hofsnäs på midsommarafton …

Vid 6 imorse var jag på Pickesjön för att jogga ett varv och gå ett. Rätt så skönt att få ihop 7 km innan jobb och jag kan verkligen aldrig få nog av naturen som möter mig där för att inte tala om den otroliga friska och härliga luften som är så tidigt på morgonen.

Mina lungor älskar det och mitt psyke likaså så inte omöjligt, tvärtom troligtvis väldigt möjligt att jag åker dit även ikväll.

Jag skulle tom. tänka mig en vecka (kanske en långhelg :) i en sådan där härlig van som många verkar nu ha … såg nämligen att två sådana hade hittat dit och stod parkerade. Tänk att vakna och ta sitt morgonkaffe här …

Känner att det är en sådan lyx att ha en sådan fin plats så nära (5 min. med bil) och nu blir det att jag åker ofta hit då du kanske har hört talats om branden som var i en stor central byggnad här i småstaden.

I den byggnaden ligger nämligen även STC där jag brukar träna. Ringde till de igår och har fått information att de öppnar igen den 1/8 så ingen träning på 2 månader på gym (tråkigt när jag hade kommit igång) men har nu fryst tills dess så får jag passa på att träna konditionen istället. Det är inte heller så illa …

Önskar dig en fantastisk onsdag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *