Från ZARA …

Med den varma sommaren som är och väntar oavsett om man njuter av den på hemmaplan i Sverige eller utomlands så är sköna klänningar lite av ett måste när man kanske inte vill gå i shorts eller kortare sådana.

Här kommer två tips från Zara. Jag beställde hem nämligen 4 klänningar och här kommer bilder på 3 av de. Den fjärde som jag ska behålla får ni se bild på när jag tar på mig den.

Den här vita har jag fortfarande inte bestämt mig för om jag ska behålla eller returnera men tänker att en vit långklänning är alltid sådär ”bra att ha” när man på dagtid går till stranden (eller åker ut till Västersjön :), tar den där frukosten eller lunchen sittandes på någon enkel men mysig uteservering utomlands eller i Stadsparken här i Borås :) Kan man liksom vita skjortor få för många vita klänningar?

Den här i ljuvliga nyanser skickar jag tillbaka då det är lite för mycket volanger för min smak men har du inte något emot sådana detaljer är den verkligen fin men tänk på att den är lite öppen vid sidorna. Castellari gillar dock inte kombinationen volanger och blommor (inte på mig själv iaf.) :)

Den här nedan tänker jag inte behålla då jag har köpt den från &OtherStories som jag bloggade om för ett par dagar som också är i liknande färgkombination, dock en gullig klänning värd sitt pris (definitivt billigare än den från &OtherStories) och så har den två fickor vid sidorna, en detalj som ofta är väldigt omtyckt och praktiskt. Tyget är inte lika ”fin” som den jag har köpt men inget fel på det …

Mina 2 tips denna varma men sköna torsdag, dagen innan midsommarafton <3

4 thoughts on “Från ZARA …

 1. Du vet väl att vissa företag har börja blockera köpare som skickar mycket tillbaka. Det är otroligt dåligt för miljön. Båda köpa nya billiga och skicka tillbaka.
  Mvh

  1. Hej Lisa, är väldigt medveten om att vissa företag blockerar (vilket är bra) men gissar att de blockerar de som kanske bara beställer och returnerar allt? Jag behåller två av klänningarna så känner inte att jag ligger i riskzonen.
   Tror nog inte att jag är den som har på sig alltid billiga kläder men tar det som en komplimang om du tror det :)
   Däremot tycker jag att Zara har mycket fint och om du räknar detta märke som billigt så har du nog rätt i din beskrivning, åtminstone ibland.
   Tack för påminnelsen om miljön men tror att jag är rätt så medveten om detta och om du inte visste det så kan man beställa och hämta i butik vilket jag gör oftast.
   Glad midsommar <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *