22000 steg …

Vaknade tidigt idag och kände för att åka till Pickesjön, ett beslut jag inte ångrade för det var så mycket syre i luften och sådär ljuvligt som bara en tidig morgon kan vara.

Att jag mötte ett rådjur både igår eftermiddag och tidigt imorse gjorde upplevelsen ännu bättre. Av någon anledning tror jag (inbillar mig) att se ett rådjur betyder att ”saker kommer att ordna sig” så vi får se hur mycket tur den här lilla underbara varelsen betyder :)

Joggade ett varv och gick ett men även ikväll åkte jag dit för ytterligare två rundor så 14 km Pickesjön denna tisdag <3 Översätt i steg har det blivit idag nästan 22000 steg.

Nu blir det lite gos med den här lilla prinsessan <3

Önskar dig en fin tisdag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *