Att åter vilja gå på fest …

Det har nu gått 11 dagar sedan Johanna och Jannes bröllop och de har varit på en helt fantastisk honey moon som hustru och make. Undra om känslan att vara man och hustru gör att relationen känns lite annorlunda, djupare?

Själv fick jag bilden nedan skickad till mig från bröllopet och kan inte annat än att le för den underbara festen vi fick vara med om. Sugen på mer festliga dagar och kvällar nu dock :)

Stefan som står framför mig gav mig den här helt fantastiska produkten för håret då jag beklagade mig över att mitt överhår hade gått av lite på ett ställe. Denna används numera flitigt och verkar göra susen för mina toppar tillsammans med de produkter jag redan använder mig av från Joyco och Antonio Axu.

Väntar att klockan tickar till 20 för att ge mig ut och promenera och springa lite då kroppen behöver röra på sig lite efter en dag sittandes på möten men nu en kall dusch för att svalka av mig från dagens värme.

11 thoughts on “Att åter vilja gå på fest …

 1. Härligt med fest 🎉 och du är best hoppas du får många tillfällen i sommar.
  Kram George

 2. Vad heter produkten du fick? Skulle verkligen behöva till mitt hår. Svårt att se på bilden vad den heter.
  Och sen vill jag säga att du alltid är så himla fin❤

  1. Hej Maria, ska kolla så fort jag kommer hem från jobbet men trodde att det syntes … Svarar här ikväll med namnet för den är verkligen så bra och vi måste vårda vårt hår.
   Och så en stor tack för komplimangen, värmer <3

  2. Här kommer svaret jag fick angående denna fantastiska produkt:
   ”I.N.O är en ny produkt från populära företaget Earthly Body. Det är som en uppgraderad K18 som presterar ca 20% bättre och är helt organisk samt vegansk den kostar dessutom 40% mindre än K18.
   Den lanseras i Skandinavien den 19/6 och kommer att finnas hos lyko.se, trenza.se, boozt.com samt hos utvalda salonger i Sverige!”

 3. Fina bilder och ser ut till att ha varit en härlig fest. Jag hade absolut inte fått ihop så många nära vänner för att bjuda på bröllop.

  1. Samma här plus att jag har en väldigt liten familj <3
   Kanske därför jag inte har haft den drömmen ... Hade velat att min pappa hade tagit mig till altaret men han bor i himlen sedan länge och så har jag inte heller någon jag vill gifta mig, en rätt så viktig detalj för ett giftermål :)
   Både Johanna och Janne har många vänner så mycket kärlek den dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *