Min lilla golden dress …

Klänningar (helst lite längre sådana) är något jag verkligen älskar att ha på mig på sommaren som en liten kontrast till mitt favoritplagg: jeans :)

Beställde hem den här ljuvliga guldiga klänning från italienska märket Massimo Dutti och ä l s k a r den (ja, man kan älska klänningar). Nästa lördag blir det nämligen fest så ville ha ett plan B ifall jag skulle helt plötsligt ångra det jag har tänkt klä mig i just då.

Med tanke på att jag har bestämt mig för att välja det andra alternativet (den sticker ut lite mer) och då jag definitivt inte tänker skicka tillbaka denna så behöver jag helt enkelt ett nytt tillfälle för att använda den om det nu så skulle vara en lunch i saluhallen i Göteborg :)

Vad tycks?

Jag gillar enkelheten, färgen, det lite glittriga, urringningen … ja, allt :)

Keep it simple men med det lilla extra …

Nu ska klänningen av och träningskläderna på …

Önskar dig en underbar kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *