Somewhere in this big world …

Igår kväll vid 23 tiden la jag ut den här bilden på insta story med texten ”Somewhere” …

Min dotter brukar aldrig höra av sig ”bara för att” men den här bilden med det där ordet gjorde henne nog lite smått orolig för hon både messade och ringde vid 1 på natten för att kolla var mamma är/var. Hon själv är i Stockholm och var igår på Beyonce …

Haha! Som en kollega sa vid kaffet idag när jag berättade om detta ”nästa gång kan du bara gå och sätta dig i trappuppgången och ta en sådan bild” Smart! Visst är det gulligt när det inte alltid är tvärtom så ett litet knep som jag kanske kommer att använda mig ibland :)

Nu jobb, sedan Pickesjön och ikväll ska jag tillsammans med min väninna Ann-Louise till vår Magdalena som bjuder på middag denna ljuvliga fredag. Kan det liksom bli en bättre start på helgen? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *