Lyckan i en ny almanacka …

Har tittat nu på sista avsnittet av ”Min mamma din pappa”, ett rätt så charmigt program där barnen har anmält sina singel föräldrar till detta dejtingprogram och ”övervakar” de från ett annat hus. Det gulligaste är att se alla vänskaper som bildas i de två olika husen, den omtänksamhet som barnen (runt 20 årsåldern) har för sina föräldrar, önskan att se sina föräldrar finna den där kärleken som de längtar efter och att faktiskt hela tre kärleksrelationer har fortsatt även utanför huset och programmet.

Brukar aldrig titta på sådana program men gissar att jag behöver se något annat än true crime dokumentärer för att hjärnan ska få lite kärlek och inte bara mord och utredningar då livet förhoppningsvis handlar mer om det första än det andra (hoppas det :)

Idag har även kommit min nya almanacka för även om jag är full medveten om att majoriteten använder den där kalendern på mobilen så är jag inte där.

ag älskar att skriva i en fysisk almanacka, det är en helt annan känsla, mer äkta (och kanske gammalmodigt) men that` s me … och ja, that´s me på flera sätt då jag har mig själv på första sida. Haha! Nicole tog den där knasiga bilden på mig i Bologna för ett par veckor sedan och den ska påminna mig att vara lite mer busig…

Nu ska jag allt skriva i den och förhoppningsvis kommer den att fyllas med lite roligheter framöver då det är vad jag behöver denna för mig lite annorlunda sommar.

Sommar betyder även getingar, en association jag aldrig gjorde tidigare men sedan jag testades och konstaterades vara allergisk mot getingstick tycker jag att de där gul/svarta små rumpor som flyger känns lite skrämmande. Var och hämtade ut mina Epipen sprutor igår då jag alltid ska ha med mig två stycken. Så lätt att glömma de men måste försöka få in den vanan och gissar att det jobbigaste är att jag då måste ha en väska att ha de i och jag går faktiskt oftast ut utan väska.

Läkaren sa även till mig att jag ska använda den ”gamla” Epipen sprutan och testa den för att ta reda på hur adrenalinet känns i kroppen så i helgen ska jag nog sticka mig och uppleva hur hjärtat rusar … Kan inte kärlek åstadkomma det så kanske en adrenalin spruta lyckas med uppgiften? :) Eller så tar jag sprutan innan jag ska ut och springa så kommer jag att flyga på Pickesjön :)

Nåväl, önskar dig en fantastisk kväll i detta helt underbara somriga väder <3

7 thoughts on “Lyckan i en ny almanacka …

  1. Vad roligt att se att det finns fler som har fysiska kalender, jag vill också kunna skriva ner, tycker jag får en bättre överblick.

  2. Hej

    Klart det ska var en almanacka att skriva i, alltid lika skoj att kolla ut en ny i affären och köpa den i slutet av året till de nya året eller hitta en på nätet
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *