Gud save the King …

Kaffe med Babis på Orion, löpning och PW på Pickesjön, lite tvätt och nu sitter jag sedan en timma och tittar på gårdagens kröning av King Charles III.

Oavsett vad man tycker om monarkin och om King Charles som kung är det otroligt fascinerande att se den historiska ceremonin som även ger oss en tillbakablick över hur det alltid har sett ut samtidigt som även några modernare ändringar har tillkommit.

Har du sett kröningen? Musiken, miljön, kläderna … pampigt, historiskt och misstänker att snart ska vi fira Englands nye Kung genom en egen ceremoni hos min fd kollega Magister Romild. Den tillställningen längtar jag efter …

När jag var barn fick jag vara Maria Antonietta på en skoltillställning med allt från peruk till klänning och bling bling. Hur det gick för henne är inget jag önskar mig själv iaf. Det är det närmaste ”drottningen” jag har varit förutom kanske i några veckor för 11 år sedan :)

Nu ska jag titta vidare, dricka mitt kaffe och i eftermiddag blir det en PW till för vädret lockar definitivt till att komma upp till 16-17000 steg.

Önskar dig en skön och kunglig söndag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *