Bloppis 2023 …

Igår åkte jag till Göteborg vid 17 tiden, lämnade en kasse med plaggen jag skulle sälja på Johannas loppis och sedan mötte jag upp min väninna Linda för ett glas på Avalon.

Johanna och Hanna hängde och prismärkte alla kläder och ni anar inte så mycket hon hade med sig. De hade dock läget under kontroll så Linda och jag gick vidare till mysiga Bee Bar dit även vår vän Johan anslöt sig till så att vi kunde ta en gemensam middag och sitta och filosofera så som vuxna gör ibland och kanske lite extra när de har druckit 2 par glas vin :)

Jag sov självklart över i Göteborg och kl. 10 var jag på restaurang Blackstone redo för att hjälpa att ta fram alla ställningar, ställa skorna på ett bord samt prismärka de … Mycket som ska upp och hämtas men så fint att så många hjälpte till och rutiner gör att saker och ting går snabbare.

När alla kände sig nöjda var det dags för den traditionella bubbel innan gästerna släpps in.

Fantastisk att så många får möjlighet att fynda på ett sådant event, ett trevligt sätt för Johanna att möta de följare som kommer, byta några ord och som gäst kan man kombinera lite shopping med mat och dryck på Blackstone där bloppisen höll till.

Mellan 13-15 hade vi öppet för bloppisen och så många härliga människor som kom. Janne var den sanna göteborgaren han är och spred positiv energi till alla de som snällt köade medan Johanna tog sig tid för att hälsa på varje gäst när de kom upp för trappan. Med åren förbättras alltid något så tyckte att årets loppis var betydligt bättre än förra just pga. att alla kunde köpa något. Tom. ja, köpte en fuskpäls …

Vid 16 satte vi oss för att äta och dricka …

Tänk att den 3/6 ska vi allt få fira Johanna som då ska ha sin stora 50 årsfest, ser så fram emot det <3

När alla stolar och bord hade ställts tillbaka och alla galgar och annat hade monterats isär kunde vi gå ut och ta lite prosecco på en av uteserveringarna. Vi var 11 personer så inte den lättaste uppgiften att hitta något ställe där plats fanns för oss alla men till slut så …

Skål till alla för en grym bloppis och så härligt att få träffa Johannas vänner och familj vid dessa tillfällen så kommer vi att ses på festen i juni igen.

Nu ska jag dock somna för känner redan att ögonen går i kors <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *