Hur många samboförhållanden har du haft?

Försökte hitta hur många samboförhållanden är medel för någon som är runt 50 år.

Min syster som ”bara” är 45 har exempelvis haft tre samboförhållanden medan jag själv som är 51 har varit sambo en enda gång och då med min dotters pappa. Ska dock tilläggas att det jag precis skrev är faktiskt en sanning med modifikation då jag i flera år var omedveten sambo med min granne.

Det kanske låter lite märkligare än vad det är men när min hund Knut gick bort skulle en vän skicka blommor till mig och då han googlade efter min adress kom information om att jag bodde i en lägenhet med en kille. När jag sedan kollade upp detta vidare visade det sig att jag hade angett fel nummer på min lägenhet (bytt en siffra mot en annan :) vilket gjorde oss sambo i rätt så många år hos Skattemyndigheten. Ändrade så klart detta och skickade ett meddelande på messenger om att jag gjorde slut :) Han svarade att det var tråkigt att det skulle behöva ta slut såhär över facebook och vi förblev vanliga grannar i något år till innan han flyttade från huset med sin nya riktiga sambo.

Kan tycka att statistik är lite roligt för att få ett litet överblick över vad som är ”vanligare” hos den stora massan. Hur många samboförhållanden har du haft?

Efter jobbet var jag ute och sprang på Pickesjön, har nu tvättat håret och ska packa ihop åtminstone 10-15 plagg som ska säljas på Johannas bloppis på lördag 13-15.(läs i hennes blogg HÄR) Åker dock till Göteborg redan imorgon eftermiddag för att ta ett glas med några vänner och sova över så att jag redan är på plats på lördag.

Nu ska jag fortsätta ”greja” lite här hemma så önskar dig en ljuvlig torsdag kväll <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *