Ät dig mätt innan du går på konstutställning

Tredje gången jag nu springer min lilla löprunda på 3,5 km och imorgon ska jag allt öka längden med 1 km …

Nu när våren kanske äntligen kommer så älskar jag att vara ute i naturen så löpning och PW är vad som väntar i några månader (självklart gym också) och inom ett par månader ska jag allt springa 7 km på mina små löpningsrundor. Allt är så mycket mer än vad jag har gjort de senaste 10 åren och av den anledningen är jag rätt så nöjd med att vara igång …

Idag jobbade Nicole i glasskiosken i Stadsparken och självklart hälsade jag på med en kollega.

Var dock inte den enda med samma tanke, även kompisen Holly var där med Valentino som hon tar hand om medan matte är iväg på semester. Hur söt som helst med sina små runda mörka ögon …

För några dagar sedan frågade Nicole om jag ville gå och ta ett glas samt gå på bio med Matilda och hennes mamma Marita som jag inte har sett på några år. Självklart ville jag det även om vi båda nog kom fram att det var en strategi från våra döttrars sida :)

Om Marita och jag ville se ”Andra Akten” eller någon annan liknande film så hade våra tjejer bokat in oss på en tonårsfilm, ”Beautiful Disaster” av den enkla anledningen att de själva ville se den och tyckte att vi behövde få känna oss som 20 igen … Den förklaringen går jag inte på och filmen var rätt så dålig men med några små söta glimtar.

Lätt att hitta till sin plats med två rader i denna lilla salong.

Nu är dock klockan över 23 och dags att säga buonanotte här inne …

Kvällens tips: ät dig mätt innan du går och tittar på en konstutställning … Anledningen till tipset kan du läsa om HÄR :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *