Grattis Babis 70 år!!!

Idag är det inte vilken dag som helst, det är nämligen idag Babis blir 70 år !!! GRATTIS!!!

Självklart var jag på Kafé Orion vid 7 med ett ljus att sätta i en bulle (han äter inte tårta), för att sjunga, stanna en stund och prata som vi ofta gör och lämna över ett födelsedagspresent.

Han fick en t-shirt från Jack & Jones då han gillade den han fick i julklapp och två produkter som han nämnde han behövde. Mina öron lyssnar, lagrar och plockar fram :)

Hans granne Anneli var självklart också på plats och några till som han bjöd på kaffe för som han själv sa ”ni är min lilla familj” och jag blev självklart rörd av orden … Tack Babis!

Dessa kort tog jag för att sedan skicka till hans bror i Grekland, så att han ser att brodern blir allt firad här i Sverige.

Förutom lite gym innan firandet tog jag även årets andra promenad runt Pickesjön direkt efter kaffet <3 Snart ska jag allt börja springa också och har förmånen att ta till lite hjälp där från någon som inte nöjer sig att springa 1 mil men 100 (och det är inget skämt :)

I eftermiddag har jag skurat golvet på toaletten av den enkla anledningen att det behövdes och nu ska jag bara avsluta denna lediga måndag med en engelsk thriller/drama.

Kan det liksom bli bättre? :)

7 thoughts on “Grattis Babis 70 år!!!

  1. Du är så snäll mot människorna i din närhet, får dom att känna sig sedda & brydda om! Så fint av dig.

  2. En sådan fin och familjär vänskap ♥️ Jag hoppas att många blir inspirerad av dig och din omtanke för dina medmänniskor. Du verkar vara en varm och omtänksam person, jag tror att du är viktig för många kram 🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *