White lotus & vita rosor …

Jag håller på och tittar på säsong 2 av serien ”White lotus” som utspelar sig på Sicilien. Underbar smart serie som jag verkligen har fastnat för samtidigt som jag får höra lite mitt språk och njuta av de vackra italienska miljöerna.

Har du sett den? Jennifer Coolige är så himla cool att man kan inte annat än att älska henne både i sin roll som den rika amerikanska donnan som åker till Italien för att vara som Monica Vitti men även för sina roliga och emotionella tal utanför sina roller.

Lotus blomman symboliserar (åter)födelse och spirituell upplysning medan vita rosor brukar ges vid olika ceremoniella tillfällen men kan även ges som ett tecken på respekt. I vilket fall har jag alltid föredragit rosor som är just vita eller aprikos/rosa än de röda som är mer klassiska.

Alltid trevligt med blomsterbud …

Har mått lite illa idag men den här lilla är som den bästa medicinen. Älskar när hon lägger sig på min hand och tar fram sin tass samtidigt som hon tittar rakt i ögonen <3

Trevlig kväll på dig och lyssna på DENNA fantastiska napolitanska låt som självklart spelas i serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *