Tacksamhet för goda hjärtan …

Lördag kvällen spenderades i en stol här hemma för att ta bort de gamla och sätta i de nya extensions. Inget litet jobb min vän fick göra men han var tacksam att kunna hjälpa ill och jag är var ännu mer tacksam för resan, tiden och inköpen han hade gjort för att komma till småstaden och göra detta på mig. TACK!

Lite extra långt nu första veckarna men ska man iväg kan det trots allt vara kul att ha lite längre.

Min kompis Mikaela gjorde sina i Stockholm och använde samma färgkoder som mig och samma märke, She, på håret. Hon la in 140 och jag 150 men bor du i Borås gå till Marianne på Salong Youniqe, där jag färgar mitt hårbotten och där jag brukar göra mina extensions i vanliga fall …

Dessa ord hade jag nog själv kunna uttala/skriva för sjävklart beror det på

Önskar jag er en trevlig söndag kväll <3

4 thoughts on “Tacksamhet för goda hjärtan …

    1. Tack snälla! Håret är från SHE, fårg 1001 och bor du här i Borås kan du göra det på Salong Youniqe men igår hade jag turen att en vän som är frisör gjorde det på mig vilket jag är så tacksam för. Kram på dig!

  1. Tack så mycket för svar. Du verkar vara en underbar person. Följt dig flera år. Tyvärr bor jag i Dalarna. Annars hade jag bokat. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *