På min bucket list förhoppningsvis denna sommar …

De där vännerna på Facebook där de flesta är vänner utan att vara det (då jag har åtminstone aldrig träffat live alla mina över 3000 sådana) är trots allt helt vanliga människor som mig och dig som har kanske skickat en vän förfrågan då vi har gått i samma klass, känt varandra sedan Italien, har någon gemensam vän, träffats på en resa eller så är vi ”vänner” därför att någon av de är också från Italien, är en kollega, en fd kollega, en ny dejt eller en gammal dejt. Vissa har jag ingen aning vilka de är men de finns där. Vissa önskar mig en trevlig dag dagligen, vissa kollar upp att jag har det bra och vissa vill nog bara flörta lite :)

Nu verkar det dock att någon av just de jag inte känner men som har funnits där bland mina italienska Facebook vänner sedan årtal kom med ett förslag till denna sommar, ett sådant som innebär att jag skulle i så fall få göra något som definitivt ligger på min Bucket list och som jag så längtar efter.

Om detta verkligen blir av och inte enbart är något någon säger för att ventilera orden kände jag igår en bubblande känsla efter att en viss fråga kom på Messenger. Det handlar inte om något stort på det sättet för resmålet i sig är bara knappast 2 h härifrån men vissa kommer att förstå glädjen, andra kommer att tycka att ”var det allt?” :)

Min magkänsla säger att frågan är äkta (den har dock haft fel tidigare :) och i så fall kommer jag att tacka ja för i mitt liv just nu finns definitivt utrymme för att välja de möjligheter som ges mig efter 7 år där jag alltid tackade nej i respekt för …

Tröstar mig med att jag har tid för att vara lite äventyrlig och det enda jag numera tänker på är att fylla på mina depåer med upplevelser som jag tror kan ge mig den positiva energin jag så suktar efter och som jag verkligen verkligen behöver. Många vet att jag tackar mest nej men ibland när frestelsen för upplevelsen är stor så kommer ett ja :)

Om denna resa blir av i juli så drar jag pronto i några dagar. Min morfar (älskade honom oerhört mycket) skulle då titta ner från himlen och le mot mig för det jag kanske ska göra drömde han om att själv få se live <3

Bilderna ger en ledtråd :)

13 thoughts on “På min bucket list förhoppningsvis denna sommar …

 1. Hej Michela

  Ska du lära dig att spela tennis 🎾 ?
  Lycka till det behövs verkligen energi och bollkänsla för att lyckas för det är en svår sport.

  Kram George

 2. Hej Michela

  Ska du lära dig att spela tennis 🎾 ?
  Lycka till det behövs verkligen energi och bollkänsla för att lyckas för det är en svår sport.

  Kram George

 3. Håller tummarna! Det gäller verkligen att haka på och inte fega ur när chanser för lite roligheter kommer. Annars blir det mest en massa måsten hela livet…
  Trevlig helg!

 4. Ciao Miky! 😃
  Credo che i sogni siano fatti per essere realizzati, non c’e gioia più grande nel realizzare un sogno tenuto nel cuore per cosi tanto tempo.
  Sono certo che tuo nonno da lassù ti protegga e ti ami e ti stia dando una mano per realizzare questo tuo piccolo, grande sogno che condividevi con lui.
  Sono sicuro che si realizzerà, te lo auguro con tutto il cuore 😃

 5. Ciao Miky, si, vero, ma a me piace pensare che qualcuno da lassù ci abbia messo lo zampino 😃😃😃😃😃😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *