Den perfekta fredagen …

Fredag och idag stängs kurserna i psykologi och nya startar nästa vecka. 10 veckor går snabbt …

Ikväll blir det en sådan där lugn fredag kväll á la Michela för har haft mer sociala interaktioner än jag brukar den här veckan och imorgon är jag upptagen så vilar med min bästa gosiga kompis <3 Hon & jag ikväll …

Det är inte alla djur man klickar med, en viss kemi måste finnas även mellan djur och människor och vi … klickar <3

Hennes lilla huvud kan jag klappa i evighet medan jag tittar på någon film och så gillar hon när jag smeker hennes tass. När vi sedan lägger oss får jag hålla armen på ett visst sätt så att hon kan somna med huvudet på min hand. Den här lilla kroppen ger mig så mycket kärlek och när hon spinner bredvid mig mår jag så bra av det ljudet <3

Du kanske njuter av en mer aktiv och social kväll än min men för min del har jag den alldeles perfekta fredagen <3

Till er som har undrat är Molly en Birma katt …

One thought on “Den perfekta fredagen …

  1. I gatti sono un mondo misterioso e bellissimo, quando credi di averli capiti ti accorgi che non li hai capiti per nulla. Ho avuto gatti per tutta la mia vita ed è in assoluto l’animale che ho amato ed amo di più. Per me sono stati dei figli, fratelli, gli amici più cari. Li ho amati come non ho amato nemmeno me stesso. Ora non li ho più con me, l’ultimo, il mio adorato Pepe, mi ha lasciato un anno fa: aveva 20 anni e il suo piccolo cuore era tanto stanco. Da allora il mio cuore si è spezzato e non voglio più avere gatti : li ho visti nascere tutti e purtroppo li ho visti morire e non avrei mai voluto. Non li ho mai abbandonati, fino all’ultimo istante della loro vita sono stato loro accanto. Io li sento ancora con me, nel mio cuore, nella mia casa, ma il dolore di non poterli più accarezzare e sentire le loro fusa è immenso.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *