Tips på en läcker svart topp …

Något jag inte har köpt på flera år är nog de jag skulle klassificera under ”festligare toppar” dvs. inga sådana jag skulle ta på mig när jag undervisar men som är alldeles perfekta när jag ska ut <3

När jag bad min dotter hämta ut paketet idag så fick jag tillbaka ”Mamma, vad har du beställt från Na-kd?”då det är nog mest tjejer i yngre ålder som handlar där men jag är trots allt bara 51 och kan de så kan definitivt jag :) Det är den här toppen jag beställde och erkänner att jag aldrig köper annars något från den webshopen men satt förra veckan och tittade runt på just svarta toppar och tyckte att den var så fin (och billig) så slog till direkt. Den lever definitivt upp till mina förväntningar…

På bilden ovan med Nicole i soffan, på bilden nedan med Nicole som gömmer sig under täcket :)

Ett litet tips till dig som älskar svarta toppar med det där lilla extra och till ett billigare pris (tror runt 300:-) <3

2 thoughts on “Tips på en läcker svart topp …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *