Att ha fantastiska kompisar …

Igår hade Nicole lite förfest här hemma med tre kompisar innan de skulle ut och så kul att jag fick vara med <3

Att jag drack två shottar hör definitivt inte till vanligheterna men ibland sker just det ovanliga.

Ibland ska man definitivt fundera kring vad man är tacksam för och tacksam är jag verkligen för alla de underbara kompisar min dotter har. Så mycket kärlek, omtänksamhet och klokhet och jag hoppas att de får ha varandra resten av sina liv.

Med tanke på att jag inte bor där jag föddes och växte upp så kan jag sakna det där med barndomskompisar och prata gamla minnen.

De var även Nicoles kompisar som var snabba på att höra av sig till mig när jag hade en jobbig period i augusti så ni förstår redan där vilka underbara unga kvinnor hennes kompisar är <3 Fick så många komplimanger av de igår att jag blev riktigt ego boostad <3

Många skratt, några spel ”jag har aldrig” och många planer klubbades igenom kring vårt runda bord igår kväll. Självklart dansade de också till låtar från när de var små.

Forskning visar på hur viktiga vännerna är då de har en stor påverkan på de valen vi gör. Är det så har jag verkligen inget att oroa mig för då min dotter har verkligen världens bästa kompisar (och då även de som inte var här igår så klart).

Idag är det söndag, klockan är snart 11 och jag har både varit och tränat och tagit en kaffe på Orion med mina gubbar.

Önskar dig en helt underbar Första Advent <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *