Benvenuto Natale = Välkommen Jul …

Imorgon är det första advent och min dotter ville så gärna att jag skulle ta upp julgranen samt klä den (hon jobbar till 18 idag) då hon ikväll ska ha några väninnor här på lite förfest och hon vill ha lite julstämning i hemmet.

Då vi ska iväg nästa helg tycker jag att det känns rimligt att det är fixat innan vi åker till Budapest.

Hemma hos mig kommer inte in en enda röda pryl :) Rött gillar jag på kläder men inte i hemmet oavsett Jul eller inte. Den ”regeln” håller jag hårt på :)

Guld & vitt är Julfärgerna a casa Castellari <3

En enda adventsljusstake lyser i köket för som jag har skrivit tidigare är jag inte så förtjust i adventsljusstakar heller. Att en lyser i år i fönstret är dock sensation då denna är ny, kände lite pressen att göra hemmet lite mer juligt då jag vet att Nicole älskar den här tiden på året <3

Har sagt det flera gånger tidigare men är så nöjd att jag lät måla om vardagsrummet, så behagligt nu <3

Har gjort några ärenden på stan, ska nu göra en hårinpackning, dammsuga och vid 17 ska jag se starten på VM matchen Frankrike-Danmark innan jag hämtar Nicole på jobbet.

2 thoughts on “Benvenuto Natale = Välkommen Jul …

  1. Gör som jag och min dotter. Vi skänker en liten slant till välgörehet, istället för köphysterin runt jul.

    1. Vi skänker också men jag älskar att få och ge någon present. Det är trots allt bara till min mor och min dotter jag köper och det vill jag inte ändra <3
      Det ena behöver inte ta bort det andra för självklart ska man tänka på alla de som inte är lika previligerade under denna tid som är otroligt stressande och ledsam för alla de som inte kan leva upp till den perfekta Julen men även för alla de som bara längtar att den dagen är över då de är ensamma <3
      Du och din dotter gör helt klart rätt <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *