Fluffig och guldig …

Minns ”stressen” kring Black Friday som sedan blev Black Week och som avslutas med Cyber Monday eller Cyber Week. Som konsument kan man fynda varor för åtminstone 20% rabatt vilket självklart blir en slant. Som butik blir det att du ger 40% av din vinst vilket är en hel del men något man som konsument inte reflekterar så mycket över då man självklart vill spara så mycket som möjligt på sin egna plånbok.

Redan förra året kände jag när jag pendlade i kylan och väntade på buss och tåg kände jag tydligt att jag behövde en riktig lång dunjacka, ni vet en sådan som man bara kan gosa in sig när kylan gör sig påmind som den gör på vintern i Sverige.

Caya jackorna är ett märke jag har sett på nätet och just den här guldiga färgen fångade genast min blick, det stod liksom bara Michela på den. Med Black Friday kunde jag köpa den med 25% rabatt och nu äger just den där gosiga och oversize jackan som jag ”behövde”.

Jag har storlek XXS på min och dessa jackor som finns i olika längder och i olika färger (den röda och den militärgröna är ursnygga också) kan du även köpa här i Borås i butiken Jolina såg jag när jag gick förbi deras alltid snygga skyltfönster.

Ingen figursydd jacka men en riktig fluffig sådan och min dotter tyckte att det var ett riktigt bra köp då hon har klart och tydligt uttryckt att min Moncler jacka är för damig och damig vill jag liksom inte vara. Kvinnlig, sexig men inte damig :)

I den här ser jag istället mer ut som en Michelin gubbe men det är helt ok … jag är åtminstone en gullig Michelin gubbe <3

Den här jackan och imorgon ska jag köpa en resväska i nästan samma färg. Den är imorgon på 20% rabatt och både min och Nicoles har gått sönder så ett måste tyvärr.

Efter dessa två köp blir det Keldas tomatsoppa fram till februari, kanske mars :) men den får bli en tidig julklappspresent från mig själv till mig själv …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *