Julklappar önskas :)

Snart är Julen här och jösses vad mycket jag önskar mig … Problemet är att den enda jag får någon julklapp ifrån är min dotter så det blir inte så många paket under granen till mig även om en värdefull sådan då den kommer från min favoritperson i denna värld.

Dock tror jag på Jultomten och ni som redan har hört historien om när jag träffade honom på Aruba vet vad jag pratar om … När jag var nämligen på Aruba för typ 18-19 år sedan var Nicole och jag i receptionen på hotellet när en äldre man som såg ut precis så som man tror att Tomten ser ut gick förbi mig i Hawaii skjorta med sin vita skägg och snälla ögon. Kanske märkte han min stirrande och frågande blick för när han gick in i hissen vände han sig mot mig, tittade på mig och sa ”Ho ho ho”. Fick rysningar i kroppen och får de fortfarande när jag tänker på att jag faktiskt har träffat Santa och kan intyga att han faktiskt vilar sig när han får möjlighet till det.

Tror man på Tomten får man faktiskt önska sig något då en chans finns (även om liten) att han faktiskt kommer och smyger med något paket för jag tycker att jag faktiskt har varit och är rätt så snäll.

Tania och jag gick in på Mariella Interiors ikväll och jag vill ha typ … allt. Önskar mig love fatet, hjärtat och det runda fatet med ett M på :) Självklart är de tillverkade i mitt hemland Italien.

De alldeles perfekta nyanserna som passar i mitt vardagsrum <3

Och för att fortsätta listan i samma toner så är dessa nya koppar med tillhörande fat från Mateus ett måste. Köpte en till mig själv ikväll <3 men just den brunare nyansen och den beiga är vad jag skulle vilja ha på tallrikar och koppar. Så vackra att blanda tillsammans …

Doftljus från Boobab tack. Den jag fick förra Julen är finito så behöver en ny :)

Anledningen till att jag höll i ett glas bubbel längre upp i detta inlägg är att ikväll visade Evelina Svahlin upp sina vackra tavlor på just Mariella.

Älskar lugnet i färgerna hon använder <3

Bilden nedan har jag ”tagit” från Mariellas fb sida då det är en liten presentation på vem hon är …

Här finns tips på julklappar till hemmet men har självklart flera saker jag kommer på om Tomten vill veta …

Jordnära nyanser i hemmet är de snyggaste i mina ögon, de tröttnar jag aldrig på <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *