Tänk på detta när du hämtar ditt nya pass …

Idag var jag och hämtade mitt nya pass och det är alltid med blandad förtjusning jag tittar på det där kortet som ska vara ”jag” när jag förflyttar mig i världen.

När vi tar de där kortet på polishuset med andra kunder som otåligt väntar på sin tur svarar nog majoriteten av oss lite blygsamt ”ja” till frågan om vi är nöjda med det nytagna kortet där på plats. Jag vill liksom inte låta fåfäng framför polismannen som bara vill se kön krympa :)

Skulle hämta passet igår men när jag väl kom fram så fick jag inte det nya då jag inte hade det gamla med mig. Av den anledning fick jag gå tillbaka idag och vänta 40 min. då det var många som nog hade liknande ärenden på lunchen. Då några gamla pass ligger här hemma så hade jag inte tänkt på att det gamla måste följa med för att bli utbytt. Tänk på det så slipper du gå tillbaka …

Passet kommer att få se Budapest som första resmål då det är dit jag ska med Nicole första helgen i december <3

Fick frågan häromdagen om vilka länder och städer jag skulle vilja besöka och listan kan göras lång men en safari i Sydafrika, vandra i Yellowstone parken, driva boskap i Montana är några exempel av många samtidigt som jag tycker om långhelger i europeiska städer.

Någon som inte reste är flickan som porträtteras i Där kräftorna sjunger som nog går fortfarande på bio men som även finns att köpa på SFanytime. En romantisk drama med lite igenkänning på vissa delar från min sida och en film med det där slutet som överraskar/överraskar inte <3 Se den …

Imorgon ska jag gå och köpa boken …

I naturen gör man det som behövs för att överleva och människan är inget undantag … Från filmen

7 thoughts on “Tänk på detta när du hämtar ditt nya pass …

 1. Boken är ett litet guldkorn. Sträckläste den förra sommarn och är en av de bästa böcker jag läst! Njut av läsning. Kram 🌟

 2. Jag hämta mitt pass på Norska ambassaden igår, den känslan var härlig🤣 för mig, hade totalt glömt bort å hämta passet var klart i juni😅😅 sen såg jag på nyheterna att det är så många som inte hämtat ut sina pass å dom skulle makuleras..(svenska alltså) men blev hel stressad. Å majlade ambassaden å mitt var kvar😅😅 det tackar jag för!
  Men en annan sak som jag har funderat på sen några dagar tillbaka.. jag trodde Nicole kunde italienska, hur kommer det sig, att du inte har pratat italienska med henne? Ingen påhopp 🤣🤣 bara nyfiken❤️❤️❤️❤️

  1. Jag pratade italienska med henne första året men sedan kändes det bara konstigt att prata italienska när alla andra omkring pratade svenska. Något jag självklart ångrar idag <3 Min syster har gjort samma misstag så mina syskonbarn kan inte svenska vilket resulterar i att kusinerna kan inte prata med varandra vilket är otroligt tråkigt och beror på oss <3
   Vad skönt att ditt pass låg kvar och visst är det skönt med ett nygjort sådant. Snart får jag inviga min vilket jag längtar efter <3

  1. Vad märkligt … Kan ju knappast vara olika regler i olika städer? Om de gamla har gått ut så behövde man inte det men mitt pass går ut i juni så kanske därför?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *