Att inte motstå lakritspipor …

Förra veckan höll jag mig inte till mina 4 ggr på gymmet och jag höll inte heller kosten då jag fyllde trots allt år och ”tvingades” äta lite prinsesstårta när min dotter ”väckte” mig :) Ska erkänna att jag häromdagen även köpte ett paket med sådana lakritspipor (tantgodis enligt vissa) att ge till min mor men blev så sugen på de själv på kvällen att jag öppnade upp paketet och åt upp alla inom loppet på 3 dagar :)

Ska undvika lakrits pga. mitt blodtryck men ibland kan det vara rätt så skönt att lyssna på den där lustprincipen som ibland gör sin röst hörd och inte alltid lyssna på vad man bör göra.

I måndags och imorse var jag dock tillbaka till mina 5.30 besöken på gymmet och det är verkligen samma gäng som är där vid den tiden.

Nästa vecka ska jag öka vikterna på vissa övningar … Inte med mycket men ändå en liten ökning tänkte jag då jag borde ändå blivit något starkare.

När jag gick hem från gymmet passerade jag min brevlåda och där hade min beställning på några böcker kommit. Två av de har jag redan men ska ge bort de i present. Gemensamt för de tre är att det är John Douglas som skrivit de och John Douglas är mannen som har skrivit boken Mindhunter som sedan har blivit en serie som finns på Netflix.

Apropå böcker tror jag att ni har vid några tillfällen här i bloggen läst att jag har alltid velat skriva 2 böcker. En av mina 51 åren (tycker nog att jag har en liten märklig historia bakom mig och förhoppningsvis inte framför mig :) och en om dejting (kan bli en rolig bok)

Fick dessa ord på mail av en vän:

När du har 3-4 timmar ledigt vill jag att du gör mig en tjänst. Lägg den tiden på att berätta ett kapitel ur ditt livshistoria för mig. Gör det på ett så genuint sätt du kan, återkalla alla minnen, känslor, dofter, händelser, detaljer och sinnesstämningar du kan. Sedan ska jag ta med mig det och ”spökskriva” (om du känner till det uttrycket) ett kapitel för dig. Bara som ett test. När du får tillbaka det kan du göra vad du vill med det – spara, använd eller använd det för att elda en brasa. Du bestämmer

Dessa 3-4 timmar ska jag allt hitta i helgen <3

Nu jobb …

2 thoughts on “Att inte motstå lakritspipor …

  1. Go for it! Jag hade köpt båda böckerna. Tycker att du skriver bra. Du skriver på ett underhållande och smart sätt, med mycket hjärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *