När änglakorten ger svaren …

Min dotter kom inrusade idag och frågade om hennes paket hade kommit. Lite nyfiken över den uppvisade entusiasmen frågade jag vad paketet innehöll och svaret är änglakort som ska ge dig svar på dina frågor…

Det lät onekligen enklare att få svaren via korten än att ligga sömnlös och fundera som jag har en förmåga att göra :) Kommer ju trots allt ändå aldrig fram till några svar men min hjärna verkar inte förstå detta och fortsätter snurra på nattid …

Hon ville testa de på mig direkt så fick fundera ut en fråga att ställa korten och efter en viss ritual fick jag svaret.

Min fråga var ”kommer jag någon gång i livet att bli kär?” (undrar om jag nämligen ens är kapabel till att vara/bli kär) och svaret blev att jag måste känna tillit … Jaså, den lilla detaljen bara :) Ingen bra tajming gällande det ordet just nu i mitt liv <3

Min dotter har redan gått vidare med sina kort då hon ska ge svar till vänners frågor innan middag och bio ikväll. Jag tror definitivt att vissa personer har vissa förmågor och kan se vissa saker men tror även att de flesta som säger att de kan inte kan det :)

Entusiasm är dock viktig och har Nicole investerat i dessa kort är det viktigt att hålla den levande <3 Finns nämligen få personer som blir så glad och entusiastisk över saker som min dotter blir. Älskar det egenskapet hos henne <3

Har du erfarenheter av spådam eller dylikt? Hur går dina tankar? Tror du eller inte på de?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *