Bakfickan & The Hangover …

Igår vid 16 tiden ringde jag på dörren till min väninnas Linda lägenhet i Göteborg och vilken fantastisk mysig lägenhet hon har. Ljuvlig planlösning i ett otroligt charmigt hus.

I 4 timmar satt vi i soffan och pratade innan middag ute kl. 20. Älskar att sitta och prata om livet, skratta åt de som jag ibland kan gråta över, ventilera tankar, djupa som ytliga och dricker jag lite bubbel till det så blir jag ännu mer filterlös trots att jag är nog rätt så öppen gällande mina tyckanden, erfarenheter och tankar.

Jag invigde mina nya svarta byxor från Ivy med toppen från Gestuz. Så nöjd med dessa köp …

Vi tog en Uber där chauffören var väldigt pratglad :), åt en middag på Epoque för att sedan gå vidare till Bakfickan.

Vilket mysigt litet ställe precis bredvid Lorensbergsteatern Bakfickan är. Härlig 80 tals musik, glada människor och en mycket trevlig atmosfär. Ett gäng som nog hade varit på någon maskerad kom in och råkade filma när en av de som dansade vid barbordet ramlade. Som tur är verkar han ha klarat sig bra då han satte sig sedan och pratade med sina vänner.

Vet du från vilken film denna utklädnad är från? Självklart är det från ”The Hangover” … Klockrent av honom att klä ut sig till honom tycker jag.

Vi gick sedan till At Park men det kändes bara som att det var äldre (lika gamla som oss :) som drack för mycket så inte riktigt ”my cup of tea”.

Vi avslutade istället med efterfest fram till strax efter 3 med några vi hade träffat på just Bakfickan. En riktig härlig kväll <3

När vi vaknade idag gjorde Linda en god frukost och sedan åkte jag hem. Klockan är strax efter 14 och nu väntar de sista två avsnitten på ”The Crown” från soffan i mjukis medan Nicole är iväg på farsdag middag <3

GRATTIS till alla fantastiska pappor <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *